Głównymi gatunkami ryb przetwarzanymi w naszych zakładach są łosoś, ale także pstrąg, tuńczyk, halibut i miecznik. Wykwalifikowany zespół specjalistów i nowoczesny park maszynowy gwarantują najwyższą jakość produktów.

Produkcja świeżych i wędzonych ryb odbywa się w nowoczesnym zakładzie produkcyjnym. Jego specjalizacją jest produkcja głównie łososia wędzonego na gorąco, wędzonego na zimno i marynowanego, ale także halibuta, tuńczyka i pstrąga.

Na obszarze 22 000 m2 znajduje się 26 linii produkcyjnych. Prawie 1000 pracowników przetwarza dziennie 122 ton surowca. Wykwalifikowani specjaliści i nowoczesny sprzęt gwarantują realizację produktów o najwyższej jakości i najlepszym smaku, które wyróżniają nasze produkty na rynku.

Kontakt: HoReCa@graal.pl tel. +48 58 677 58 20

Certyfikaty jakie posiadamy

  • HACCP

    IFS

    BRC

    MSC

  • ASC

    BIO

    Global GAP

Gatunki ryb, które przetwarzamy

  • Łosoć Atlantyk, Pacyfik, Sockeye

  • Halibut

  • Dorsz

  • Tuńczyk

  • Karp

  • Śledź

  • Jesiotr

  • Miecznik

  • Sum

  • Zander

  • 8 500
    ton pojemności
    zamarynowanej ryby

  • 477
    rodzajów produktów

  • 2 500 000
    produktów rybnych miesięcznie

  • 1023
    ton surowego
    materiału
    miesięcznie

  • 22 000 m²
    obszar produkcyjny

  • 122
    ton / dziennie

  • 8 500
    ton pojemności
    zamarynowanej ryby

  • 477
    rodzajów produktów

  • 2 500 000
    produktów rybnych miesięcznie

  • 1023
    ton surowego
    materiału
    miesięcznie

  • 22 000 m²
    obszar produkcyjny

  • 122
    ton / dziennie

Graal S.A.

Ul. Zachodnia 22,
84-200 Wejherowo