-
Horeca
Nasze standardy produkcyjne i systemy zarządzania jakością pozwalają nam zapewnić bezpieczeństwo produktów, pełną identyfikowalność oraz najwyższą jakość, jakiej nasi Klienci od nas oczekują.
Nasze standardy produkcyjne i systemy zarządzania jakością pozwalają nam zapewnić bezpieczeństwo produktów, pełną identyfikowalność oraz najwyższą jakość, jakiej nasi Klienci od nas oczekują.
Głównymi gatunkami ryb przetwarzanymi w naszych zakładach są łosoś, ale także pstrąg, tuńczyk, halibut i miecznik. Wykwalifikowany zespół specjalistów i nowoczesny park maszynowy gwarantują najwyższą jakość produktów.
Produkcja świeżych i wędzonych ryb odbywa się w nowoczesnym zakładzie produkcyjnym. Jego specjalizacją jest produkcja głównie łososia wędzonego na gorąco, wędzonego na zimno i marynowanego, ale także halibuta, tuńczyka i pstrąga.
Na obszarze 22 000 m2 znajduje się 26 linii produkcyjnych. Prawie 1000 pracowników przetwarza dziennie 122 ton surowca. Wykwalifikowani specjaliści i nowoczesny sprzęt gwarantują realizację produktów o najwyższej jakości i najlepszym smaku, które wyróżniają nasze produkty na rynku.
Kontakt: HoReCa@graal.pl tel. +48 58 677 58 20
HACCP
IFS
BRC
MSC
ASC
BIO
Global GAP
Łosoś Atlantyk, Pacyfik, Sockeye
Halibut
Dorsz
Tuńczyk
Karp
Śledź
Jesiotr
Miecznik
Sum
Zander