Grupa Kapitałowa GRAAL jest liderem branży przetwórstwa ryb w Polsce.
Nasze produkty sprzedawane są w 30 krajach na 5 kontynentach. W swoim portfolio posiadamy produkty
marek Graal, Salatino, SuperFish, Kuchnia Staropolska.
Grupa GRAAL posiada cztery zakłady produkcyjne, zatrudnia ponad 2500 osób i jest pracodawcą gwarantującym stabilne zatrudnienie i bardzo dobre warunki pracy.
W związku z rozwojem zakładu produkcyjnego Koral S.A. ,  który specjalizuje się w rybach świeżych, wędzonych i marynowanych, poszukujemy pracownika na stanowisko:

MŁODSZY TECHNOLOG ŻYWNOŚCI
Miejsce pracy: Kukinia ( woj. zachodniopomorskie)

ZADANIA :

  • opracowywanie i wdrażanie nowych technologii do produkcji żywności oraz doskonalenie istniejących,
  • optymalizacja procesów związanych z produkcją żywności, inicjowanie zmian technologicznych,
  • bieżący nadzór nad technologią na stanowiskach produkcyjnych,
  • opracowanie dokumentacji technologicznej w tym specyfikacji z uwzględnieniem wymagań jakościowych i prawnych,
  • udział w tworzeniu nowych produktów,
  • współpraca z innymi działami w zakresie przygotowywania i wdrażania nowych wyrobów

W ZAMIAN OCZEKUJEMY:

  • wykształcenie średnie lub wyższe kierunkowe – Technologia żywności lub pokrewne
  • mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku
  • praktycznej znajomości pakietu MS Office
  • umiejętności pracy w zespole
  • nastawienie na poszukiwanie rozwiązań
  • determinacji i zaangażowania w wykonywaniu zadań
  • inicjatywy i kreatywności

OFERUJEMY:

  • zatrudnienie na umowę o pracę u stabilnego pracodawcy
  • atrakcyjne wynagrodzenie i system premiowy
  • ciekawa praca w dynamicznie rozwijającej się grupie kapitałowej o ugruntowanej pozycji rynkowej
  • świadczenia dla pracowników : w tym bony świąteczne, dopłata do wypoczynku pracownika – tzw. „wczasy pod gruszą ” , karta podarunkowa, owocowe środy, spotkania integracyjne, paczki i imprezy dla dzieci pracowników z okazji Dnia dziecka, Mikołajek,
  • dodatkowe świadczenia: prywatna opieka medyczna i ubezpieczenie grupowe na preferencyjnych warunkach
  • rozwój kompetencji zawodowych
  • szkolenia zewnętrzne i wewnętrzne
  • dobrą i przyjazną atmosferę w pracy