Zadania

  • opracowywanie i wdrażanie nowych technologii do produkcji żywności oraz doskonalenie istniejących
  • optymalizacja procesów związanych z produkcją żywności, inicjowanie zmian technologicznych
  • bieżący nadzór nad technologią na stanowiskach produkcyjnych
  • opracowanie dokumentacji technologicznej w tym specyfikacji z uwzględnieniem wymagań jakościowych i prawnych
  • udział w tworzeniu nowych produktów
  • współpraca z różnymi działami w zakresie przygotowywania i wdrażania nowych wyrobów

Oczekujemy

  • Wykształcenie średnie lub wyższe kierunku Technologia żywności lub Materiałoznawstwo
  • Praktycznej znajomości pakietu MS Office
  • Umiejętność pracy w zespole
  • Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku

Oferujemy

  • zatrudnienie na umowę o pracę u stabilnego pracodawcy
  • atrakcyjne wynagrodzenie
  • świadczenia dla pracowników (w tym bony świąteczne, świadczenia medyczne, ubezpieczenie na preferencyjnych warunkach i spotkania integracyjne)
  • rozwój kompetencji zawodowych
  • dobrą i przyjazną atmosferę pracy

Aplikuj teraz

Załącz CV